Nyheder

Kære Alle

Som I nok ved, er der kommet nye Corona-restriktioner. For at vi stadig kan få rørt os, vil flg. retningslinjer være gældende indtil der kommer andre udmeldinger.Vi må højst være 10 personer til stede ad gangen inkl. instruktør. Derfor vil vi prøve at få det til at fungere på flg. måde:
Stolegymnastik både mandag og tirsdag skal I kontakte henholdsvis Inge og Pia. De vil lave en turnusordning, så I alligevel kan få rørt jer, måske kun hver anden uge, men lidt har også ret.

Stavgangen fortsætter som sædvanlig.

Step er aflyst.

Gotvedgymnastik mandag og tirsdag vil de samme regler med max. 9 personer være gældende. For at lave en turnusordning kan I kontakte formanden (Hanne Bendsen) på SMS på tlf. 28299291 senest søndag formiddag. Hun vil så lave en liste til instruktørerne. Der vil være 2 gange gymnastik af 45 min. varighed både mandag og tirsdag, dvs. 1. hold fra kl. 10.00 til 10.45 og andet hold fra 10.50 til 11.35. Det samme gør sig gældende om eftermiddagen med 2 hold á 45 minutter, dvs. fra kl. 13.00 til 13.45 og fra kl. 13.50 til 14.35.

I svømmehallen gælder de samme retningslinjer med max. 10 personer ad gangen i bassinet. Der vil ligeledes blive en turnusordning i lighed med gymnastikken, dvs. kontakt formanden på SMS på telefon 28299291.
Vi håber på, at I trods alt kan acceptere denne løsning. Det er trods alt bedre end helt at aflyse alle aktiviteter.

Med venlig hilsen
Bestyrelsen
 
NB. HUSK MUNDBIND NÅR I FÆRDES I IDRÆTSCENTER OG SVØMMEHAL MEN IKKE NÅR I GØR GYMNASTIK ELLER FÅR SVØMMEUNDERVISNING.
HUSK ALTID AT GÅ IND PÅ VORES HJEMMESIDE