Nyheder

Ishøj den 16.01.21

Kære alle

Først vil vi ønske jer alle et godt nytår.

I øjeblikket gælder der et forsamlingsforbud på max. 5 personer, hvilket betyder, at vi desværre hverken kan gøre gymnastik eller vandgymnastik/vandaerobic. Det er foreløbig forlænget til den 7. februar, men vi tror, at vi skal regne med i hvert fald februar måned ud pga. det store smittetryk og den nye engelske mutation.

Derudover bliver Idrætscentret omdannet til et vaccinationsområde, der vil lægge beslag på en stor del af centrets haller og omklædningsrum. I kan læse mere om det i Sydkysten den 13. januar.

Forhåbentlig bliver forsamlingsforbuddet på et eller andet tidspunkt hævet, så vi kan slutte sæsonen af i svømmehallen og måske også et eller andet sted i Idrætscentret.

For at vi skal kunne afholde generalforsamling, skal vi mindst kunne være ca. 100 personer samlede. Hvis det ikke kan blive i denne sæson, så må vi afholde et ekstraordinært møde i den nye sæson.

Det er vores store ønske, at selvom vi ikke kan komme til alle vore sædvanlige aktiviteter, så håber vi, at vi kan samles og nyde en dejlig skovtur.

Selvom vi ikke kan holde møder fysisk, ligger vi ikke helt på den lade side. Lokaler til næste sæson er bestilt både i Idrætscenter og i Svømmehallen.

Vi vil bede jer om at holde jer orienteret via hjemmesiden www.aeldremotion.dk og nyhederne i fjernsynet. I er ligeledes velkomne til at kontakte formanden Hanne Bendsen på tlf. 28299291, hvis I er i tvivl.

Venlig hilsen

Bestyrelsen i Ældre i Bevægelse

info@aeldremotion.dk          www.aeldremotion.dk